Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > Issues > [Issue 43] New - Default configuration files (templates, logger configuration, ...) are not correctly installed/found.

repoguard
Discussion topic

Back to topic list

[Issue 43] New - Default configuration files (templates, logger configuration, ...) are not correctly installed/found.

Author schlauch
Full name Tobias Schlauch
Date 2012-09-12 06:46:58 PDT
Message http://repoguard.tig​ris.org/issues/show_​bug.cgi?id=43
                 Issue #|43
                 Summary|Default configuration files (templates, logger configu
                        |ration, ...) are not correctly installed/found.
               Component|repoguard
                 Version|0.2.0
                Platform|All
              OS/Version|All
                     URL|
                  Status|NEW
       Status whiteboard|
                Keywords|
              Resolution|
              Issue type|DEFECT
                Priority|P3
            Subcomponent|repoguard
             Assigned to|issues@repoguard
             Reported by|schlauch






------- Additional comments from schlauch at tigris dot org Wed Sep 12 06:46:58 -0700 2012 -------
- All configuration files all installed in the configuration directory but without creating
the sub-directories (e.g., for templates).
-> Thus, build-in templates cannot be detected after installation.

« Previous message in topic | 1 of 3 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[Issue 43] New - Default configuration files (templates, logger configuration, ...) are not correctly installed/found. schlauch Tobias Schlauch 2012-09-12 06:46:58 PDT
     [Issue 43] Default configuration files (templates, logger configuration, ...) are not correctly installed/found. schlauch Tobias Schlauch 2012-09-12 06:53:56 PDT
     [Issue 43] Default configuration files (templates, logger configuration, ...) are not correctly installed/found. schlauch Tobias Schlauch 2012-09-12 06:58:58 PDT
Messages per page: